Resultat THE CHAMPIONSHIP 2017

Resultat THE CHAMPIONSHIP 2017

” 11 mand var mødt frem til sidste turnering inden den altafgørende Masters. Med en mand strandet i Dublin, et afbud fra morgenstunden, ferie, arbejde og bagstive Smukfestdeltagere, mødtes vi i klubhuset i Tange Sø’s klubhus. Vejudsigten var ikke med os, og nogle nørder var i mere eller mindre grad ramt af tømmermænd og træt i forbindelse med Smukfest.

Efter endt opvarmning tee’ede vi ud. Første slag på hul 1 var næsten ikke slået, da regnen kom og blev ved til vi alle var i klubhuset igen. Det var IKKE Golfnørd vejr. Banen stod flot på trods af regnen. Den var udfordrende og flere huller var rigtig flotte og svære. Specielt hul 8 var der meget snak om i klubhuset bagefter. Et lang par 5 hul som bød på rigtig mange udfordringer.

Svalle var i topform. Med overskud i regnen, piben i munden og en fantastisk 3 wood, spillede han sig til en flot sejr med 35 point. På trods af for lidt søvn og tømmermænd, cruisede ”Stabile Hammer” sig ind på en lige så flot 2.plads(som ingen jo husker ?) Bo blev en flot nummer tre.

Tommy Kling, som måske var hårdest ramt af festival tømmermænd, forsvarede flot sin ”Yoda hue” med 14 point og bærer altså også denne på første runde af Masters.

Spændingen er intakt til vores finaleweekend, både i top og bund. Så vi har en fantastisk Masters i vente.”

Resultat af THE CHAMPIONSHIP

Stillingen i GN-Touren 2017

 

BEMÆRK AT STILLINGEN ER REGULERET SÅ RINGESTE RESULTAT ER TRUKKET FRA. (Nyt tiltag i 2017)

Om forfatteren

Søren Mouritsen

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.