Resultat af THE INVITATIONAL 2016

Resultat af THE INVITATIONAL 2016

IMG_0291Så skete det! Brian Jungså spillede sig ind i top 3 på GN-Touren. Efter en runde på den nok sværeste bane til dato i Golfnørdernes historie, viste Hr. Jungså hvordan man spiller golf på højt plan. Han satte sine konkurrenter til vægs med klasse golf.

Banen på Himmelbjerget var sat op til super golf og vejret var igen med Nørderne. Pindplacering var sat op, som var det PGA-Tourens medlemmer der kom forbi. Jungså tog det i stiv arm. Intet skræmmede ham og han gik efter alle pindene med mod og overdådigt spil. Ingen af konkurrenterne kunne følge med.

Vi fangede Hr. Jungså til et interview.

Hvad skete der idag?

Jeg har i mine unge dage altid ønsket mig at vinde på netop denne bane. Den står som det ultimative at kunne få lov til at spille denne mega svære bane og så samtidig vinde, fantastisk.

Hvornår på runden, så du at dette kunne blive din dag?

Fra hul 1. Jeg tjekkede lige spiller feltet, kunne se nervøsiteten i deres øjne og med det samme bolden blev ramt på første tee kunne jeg mærke det. Der var intet der kunne stoppe mig. Ikke engang ventetider ved søer og skov kunne få mig ud af fatningen.

Hvad så nu?

Ja, nu skal det jo fejres.

Har du overvejet at stille op på Europa touren? Spillet var der jo.

Nej, tanken har dog strejfet mig, men EuropaTouren er ikke på samme høje niveau som GN-Touren. De medlemmer der er i GN er de bedste og er nok det sværeste felt på jorden. Derfor bliver jeg bedst udfordret her.

Fremtiden?

Gå efter 1. pladsen. Der er ingen der husker nummer 2 🙂

Vil lave foredrag om mit spil og tilgang til banerne. Fortælle om mine forberedelser til turneringerne og hvordan man vinder. Måske udgiv en bog om “Hvordan spiller man golf på højt plan”

Vi takker af herfra og glæder os til at se mere drømmegolf fra Hr. Jungså ude i det danske land.

Resultaterne kan ses på følgende sider:

2016-THE INVITATIONAL

GN-Touren “Race To Brundtland”

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne