Og vinderne er…

Og vinderne er…

Dette års GN-Tour er slut.

Vi afsluttede i super hyggelige omgivelser hos Himmerland Golf Resort.

Vi startede Golf maraton om fredagen, ved en prøverunde på Backtee New Course, hvor vi prøvede kræfter med det nye layout. Dette gav nogle en fordel til søndagens officelle runde, andre blev skræmte.

IMG_1563Efterfølgnede traditionel hygge i solen. Hvor dagens score blev diskuteret samt ankomst af de sidste deltagere til “THE MASTERS”. Efter en opladning, bestående af både vådt og tørt, stod den på miniturnering på Garia Old Course.

Miniturneringen blev vundet efter puttekonkurrence af Søren Mouritsen og Thomas Lind.

IMG_1569“THE MASTERS 1st. Day” blev sat igang lørdag morgen. Vi startede ud på Garia Old Course. Humøret var højt og spændingen intakt om at blive vinder af “GN-Touren” og vinder af “THE MASTERS”.

Henrik H. Pedersen lagte hårdt ud med at score 38 point (7/8) og lagte sig i spidsen af begge konkurrencer. Thomas Lind og Steen Hansen lagte sig lige bagved med hhv. 34 og 33 point. “THE MASTERS” var helt åben til finaledagen. Per Leonhard blev skubbet ned på 2. pladsen i “GN-Touren” efter lørdagens runde.

IMG_1573IMG_1574Efter afslutning af første runde i “THE MASTERS” blev der afholdt informationsmøde og efterfølgende 2 retters menu i lækre omgivelser. Der blev diskuteret både dagens runde og hvilke andre sportsgrene man måske skulle begynde på istedet. Per Leonhard udfordrede os til en gang bowling.

IMG_1580“THE MASTERS Final Day” blev sat igang. Igen var spændingen høj og koncentreret. Vi skulle ud på Backtee New Course som kræver fuld fokus for at ramme en god score.

Men igen, som god Golfnørd ånd, går vi frisk til sagen og spiller golf i godt humør.

 

Runden på Backtee New Course var udfordrende og krævede sine ofre. Banen var svær med blæst og regn og dette kunne ses på nogle af de scores der kom ind. Spændingen steg i takt med at holdene kom ind. Der blev regnet og snakket om hvordan man kunne have spillet for at hente enkelte point hist og her. Scorekort samlet ind og regnskabet skulle gøres op.

ÅRETS GN-TOUR vinder: Henrik H. Pedersen

ÅRETS MASTERS vinder: Thomas Ravnholm

Golfnørderne ønsker vinderne tillykke.

Golfnørderne 2013

Afslutningsvis vil vi gerne takke alle Golfnørderne for at gøre dette arrangement til en sjov og hyggelig weekend.

HUSK, Golfnørderne står for sjov og ukompliceret, men dog konkurrencepræget golf i et uformelt miljø – hvor vinderen har håneretten!

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.