“Der Meister” is back!

“Der Meister” is back!

IMG_0589Sommerferien er ovre og golf står igen på menu’en.

Vi mødtes ved Silkeborg Golf Klub og fik talt sommerferie igennem, samt varmet op til opfølgning på forårets resultater. For nogle gjaldt det om at få formen pudset af til MASTERS. For toppen af leaderboard skulle skoene og jernene bruges effektivt for at holde fast.

Banen var svær og meget smalle fairways gjorde det svært for nogle af nørderne. Flere forsøgte at fælde træerne på vejen ved at slå bolden meget hårdt lige på, hvor så derefter gå rundt og lede…Når en golfbold rammer med høj fart, kan bolden flyve i alle retninger. Og der skal ledes i alle retninger. (Se billede nederst)

Per Leonhard var i “Laid back” stil og ville egentlig bare spille god golf uden at prale af det. Han kom ind med 35 7/8Hcp. point og tog sejren foran Kaare H og Thomas L. (29 point). Laveste score stod Steen Kodahl for, 14 point, og huen var tilbage.

Efter endt præmieoverrækkelse kom Per hen til os.

Tillykke Per Leonhard, det var en overlegen sejr, kan du give en forklaring på det?

Ja der var ikke meget modstand, og grunden til min golfopvisning er udelukkende et spørgsmål om at jeg har forbedret den mentale del og går efter sejren.

Kan du uddybe det?

Når man som mig mestre alle slag i golf, drejer det sig om at tømme hovedet før hver slag, fokusere på bolden, og resten kommer af sig selv.

Du nævner også at du går efter sejren, det gør alle Golfnørder vel?

Nej, jeg syntes at der kommet en trist tendens hvor flere Golfnørder slår op i banen, og lader konen eller arbejdsgiveren bestemme. Hos mig bliver der ikke planlagt noget før Golfnørdernes program er planlagt og skrevet ind i kalenderen.

Hvilke forventninger har du til Masteren i september?

Jeg vil spille en bold ad gangen og drikke en øl ad gange, og kan i princippet ikke se hvem der skulle kunne gøre det bedre end “DER MEISTER”

Tillykke til Per Leonhard med sejren.

Der er skarp konkurrence i toppen og det hele kulminere ved næste samling THE MASTERS.

IMG_0584

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne

Én kommentar indtil videre

Brian JungsåUdgivet i8:43 pm - sep 3, 2016

Stort tillykke til Per. Han er da i stand til at give lidt modstand i den samlede stilling 🙂

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.