Resultat THE OPEN 2015

Resultat THE OPEN 2015

Så kom vi i gang med året første MAJOR. Høj sol, dejligt varmt og god bane på Lübker Golf Resort. 19 Golfnørder havde valgt at stille for start + 1 gæstespiller. Aldrig set før i Golfnørdernes historie. DEJLIGT!

Efter indtagelse af morgenmad og træning kom vi i gang på sløjferne Sand og Forest. Ja, Forest er ny for GN-Touren og flere var spændte på hvad der lå forud. Og så skulle vi jo også lige vide om alle var med ud, da der var lidt forvirring omkring boldene. Vi var 20 til start som kunne give 5-4 bolde, men Lübker (Som stod for hold inddeling) tog fusen på os og havde lavet 3 bolde også. Så vi kom lidt forvirret ud på de første huller. Men som sande Golfnørder går vi bare til den og giver den gas.

image1 Nørd skilte sig ud, både på banen og i tøjet. Det kræver sku sin mand at stille op i pink polo og så stadig gå efter sejren. Niels J. Lind fik 34 7/8 del Hcp og gik med sejren. Han virkede afklaret og rolig på runden rundt på den meget udfordrende bane Lübker havde sat op. Fairways trimmet og Greens umulige. FEDT!

Tillykke til Niels J. Lind der har lagt sig i spidsen af GN-Tourens Race To Brundtland. Det er anden gang Niels vinder på Lübker Golf Resort.

imageVi sagde velkommen til et nyt medlem af Golfnørd familien, Niels Kamp Skovgaard. Og som set tidligere fra nye medlemmer var der ingen respekt og ydmyghed at spore. Niels gik til den for at vinde og kom rundt i 32 point. Det betød han tog 2. pladsen.

Brian H. Obel viste stabilitet og spillede 15 point på både for og bag 9. Dette gav ham en flot 3. plads. Tillykke til alle 3.

Lubker Golf var fyldt op og der var nervøsitet at spore hos værterne. Der blev nævnt flere gange inden ankomst og inden vi gik ud at vi skulle holde vores tee tider. Og set i lyset af Golfnørdernes tidligere runder rundt om, hvor tiden har fyldt en del, blev der stillet ind og fokuseret på netop dette. Vi gik hurtigt rundt på banen og der var ros fra Lübker Golf. Super godt gået nørder!!

Resultat af THE OPEN

Stillingen i GN-TOUREN

 

 

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne