Resultat af The Classic 2014

Resultat af The Classic 2014

IMG_1949

Stensballegård Golf Klub havde gjort klar til Golfnørderne på denne sol smukke og varme dag. Golfanlægget lå smukt gemt væk i meget høj rough og alle lokale vi hilste på sagde kun “Godmorgen – Bliv væk fra roughen“.

Dog kunne det ikke slå det gode humør ud af kurs af 15 golfnørder + 4 gæstespillere.

På træningsanlægget var der dog en stemning af at nu er det alvor. Tabellen viste at hvis man skulle frem og true Henrik H. måtte det være idag. Betingelserne for godt spil var bestemt tilstede.

Klokken 10:00 lagde vi ud på både Guldbjerg og Brakør. Stemningen var høj lige indtil den første bold røg i roughen. Væk var den. Av for den, de lokale var da ikke bare ude på at skræmme os væk. Roughen var virkelig noget man skal holde sig fra. Det havde Keld B. lyttet til fra start og lagde ud med en birdie. “Tag den gutter!! Det bliver en god dag“. Dog fik Keld udfordringer efterfølgende, da det er svært at spille golf med hænderne over hovedet 🙂

IMG_1955Hver bold gik ud og nød runden med både gode og dårlige slag. Banen var svær at spille, men i lækker stand. Man kunne fornemme at hvis man ikke koncentrerede sig og fokuserede på alle sine slag og puts, blev man straffet prompte.

IMG_1966I klubhuset efter runden kom holdene dryppende ind og scores noteret. Længe så Niels L. ud til at forsvare titlen fra sidste sæson.

Det halve af Golfnørderne lod dog vente på sig. Var de mon gået kolde i varmen? Faret vild? Ledte efter mange bolde i roughen?

Der bredte sig en bekymring i klubhuset jo længere tid der gik inden de sidste 2 hold kom ind. Var de ved godt mod? God runde? Kø på banen? Men boldene var i god behold og havde gået gode runder trods hedebølgen.

 

IMG_1971Efter at Scores var talt sammen, måtte vi bare erkende at Henrik H. Pedersen har fundet formen i år og virkelig viser stabilt spil på alle udfordrende golf anlæg. 33 point 7/8 Hcp. Nok til at tage sejren fra det øvrige felt igen. Resultatet af The Classic betyder at Henrik H. lægger sig klart i spidsen i “The Race To Himmerland” og bliver svær at slå på de næste runder.

Det ser ud til at der er et lille udbrud igang i tabellen hvor de 3-4 første har lagt afstand i stillingen. I midterfeltet er alt dog åben.

 

Runden idag var også afslutning på foråret og første halvdel af GN-Touren 2014. Golfnørderne går på sommerferie og opfordre de fleste medlemmer at fokuser på golftræning og mindre strandbadning.

>>>Rundens resultat The Classic

>>>Stillingen i Race To Himmerland

>>>Holdturneringen 2014

IMG_1963Til slut vil vi nævne den brave Søren Mouritsen der led, ikke kun af varmen, men også dårligt knæ. Han skulle ikke gå glip af godt selskab og godt golfspil. (Det sidste så han ikke fra alle i bolden :-)) Han kæmpede sig igennem roughen med smerter i knæet så det påvirkede hele holdet. Vi led med ham. Selv siger han “Lægen skal ikke tjekke knæet før efter Masters i september, sæt de vil ind og pille”. Det er god Golfnørd ånd!!

GOD SOMMER TIL ALLE

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.