Opråb!

Opråb!

Bestyrelsen har i flere år bokset med rygter og historier om snyd og uhensigtsmæssig adfærd på banen. Vi har prøvet at håndtere dette på bedste vis og prøvet på diplomatisk vis, at appellere til jer alle ved at fortælle inden matcherne at vi spiller efter reglerne, er der uenigheder skal de ordnes i de enkelte bolde, følg etiketten, regler osv. osv. Men det har tydeligvis ikke hjulpet!!

Vi har et fantastisk fællesskab, vi mødes om golfen, hygger, driller og nyder hinandens selskab. Vi har et stærkt og unikt fællesskab og er en dynamisk og homogen gruppe. Men er der en ting vores gruppe ikke kan overleve, så er det snyd, hvisken i krogene, sladder og rygter.

HVIS foreningen Golfnørderne skal overleve beder vi ALLE respektere HINANDEN først, så golfen og dens regler.

Vi er alle voksne mennesker og vi gider ikke lege politimænd. Vi kan alle tælle forkert eller lave en fejl, men decideret snyd, er aldeles ikke ok. Alle kender reglerne, så følg dem.

For helvede…Det er jo bare golf!
Men respekten for hinanden er ikke ‘bare’!!!

I Golfnørderne spiller vi golf efter reglerne og følger den i golfsportens angivne etikette.
Vi forbedrer ikke boldens leje, vi flytter ikke bolden, vi løfter ikke bolden eller på anden måde forbedrer lejet. Vi tramper ikke græs eller andet ned bag bolden, nogle steder på banen. Vi går ikke med bolde i lommen, vi kaster eller sparker ikke bolde tilbage på banen hvis de er Out of Bounds og vi tæller rigtigt. Vi markerer/kalder vores provisoriske bold, så der ikke er tvivl om hvad der er den provisoriske og hvad der er den første bold osv. osv. osv.
Det er til enhver tid ens eget og markørens opgave at sørge for at disse regler og etiketten bliver overholdt. Sig til hinanden hvis I ser nogen lave fejl, hjælp hinanden og respekter hinanden. Evt. tvister afgøres i bolden.
I kender alle reglerne, respekter hinanden og golfen!

Og det kan godt ske når du har læst dette, at du tænker “Nå, den var ikke til mig”

MEN DET ER DET!!!!!

Det gælder os alle. Vi bruger meget tid og energi på at skabe rammerne for Golfnørderne, så vi alle kan have det sjovt, hygge, konkurrere og spille golf. Men vi vil ikke tolerere snyd, hvis det ikke stopper øjeblikkelig, stopper bestyrelsen med omgående virkning, så må vi beklageligvis lukke vores fantastiske og unikke lille forening, eller også må andre tage over. Vi vil ikke bruge vores energi og tid på at arrangere Matcher osv. for at det så bliver ødelagt af snyd, sladder og dårlig stemning.

Med venlig men bestemt hilsen
Thomas, Søren, Brian

Om forfatteren

Søren Mouritsen

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.