Nyhedsbrev Januar 2019

Nyhedsbrev Januar 2019

Kære Golfnørd.                                                                            
I disse af det nye års første dage, kan vi tage et tilbageblik på sæson 2018. Endnu et år med godt fremmøde til vore matcher, og mange gode timers golf. Og igen i år en spændende finale i gode omgivelser på Brundtland Golf. Årets helt store mester blev Claus Blem, der løb med titlen for både GN Touren og Golfnørdernes Masters … en sand Golfnørd Legend. 

2018 blev desværre også året hvor vi mistede en af vores mest loyale og bedste sponsorer: Pro Golf Scandinavia. De har støttet os stort set alle årene. Så kender I nogle i jeres netværk der kunne tænke sig at sponsere lidt præmier/vin/gavekort etc., ville vi blive meget taknemlig…
Det betyder også at vores udstyrsdag ikke bliver til noget i år. Men måske smørrebrød og en øl på Guldtoppen kunne overtage denne event…

Som noget nyt skal vi spille Rydercup mod rivaliserende klub: TEAM FOREsatanda. Ryder Cup’en bliver afviklet 27/04/2019-  formodentlig på Lübker Golf, men det vides ikke med sikkerhed endnu.  Matchformen er Ryder Cups format, altså  Fourballs – 9 huller, Foursomes – 9 huller og Singles – 9 huller. Kvalifikation til Ryder Cup samt mere info, finder I her: http://www.golfnorderne.dk/rydercup/

Årets Master bliver igen afviklet på Brundtland, efter helt samme model som vi kender. I den forbindelse vil bestyrelsen gerne understrege at der ALDRIGvil komme noget til afstemning igen. Vi fastholder vores ledelsesform, defineret af Steen Kodal: Demokratisk Diktatur?
Der skal også lyde en tak til Søren Morsing for at lægge hus til vores sommerfest. Vi havde en superhyggelig aften, tak Søren.

 Programmet til 2019 sæsonen er stort set på plads. Nogle af de baner som blev trukket op af hatten på Brundtland, har ikke været mulige at indgå aftaler med. Derfor har bestyrelsen fundet alternativer. Der mangler dog lige de sidste detaljer. Det endelige program vil blive meldt ud på hjemmesiden snarest. Men datoerne har jo været der længe, så få nu sat X i kalenderen så vi kommer så mange så muligt til Matcherne. 

Så hvis du allerede ved nu at du ikke deltager i denne sæson, så skriv venligst til os hurtigst muligt. Det betyder noget for bookning af baner og vi skal også vurdere om der skal et nyt medlem ind i stedet for.
I kan se programmet her: http://www.golfnorderne.dk/events/

Så er der vel ikke andet at sige end: Tak for endnu en fantastisk sæson og tak fordi I er med til at gøre Golfnørderne til det, som det er, uden jer ingen Golfnørderne.

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.