Julefrokost

Julefrokost

Kære Golfnørder,

Endnu en vellykket Golfnørdsæson er overstået, og træningen til den næste er, efter sigende, så småt i gang. Der er dog laaaang tid til sæsonen bliver skudt i gang igen. Det betyder samtidigt at der går alt for lang tid indtil vi kan håne, prale og drille hinanden igen J

Derfor inviteres I hermed til Golfnørdernes julefrokost. Så har vi mulighed for en hyggestund i den lange mørke sæson, hvor golf med Nørderne ikke er på kalenderen.

Vi mødes på Sharks lørdag den 17. januar kl. 15.00. Her har vi booket Golfsimulatormaskinerne til klokken 19.00. Der kan være 2 x 4 mand af gangen. Der masser af andre underholdningsmuligheder for dem der venter på deres tur, f.eks Pool, spillemaskiner og baren J

Herefter går vi på Flammen, hvor der er bestilt bord til 19.30. Her skal vi have total Golfnørd favoritmad: Buffet!

Pris 219.- person excl. drikkevarer.

De 219,- kr. bedes indbetalt på Golfnørd kontoen senest 10. januar.  Drikkevarer afregner i selv i restauranten.

Danske Bank
Registreringsnummer: 3627
Konto: 3627886152

(Husk at skrive navn tydeligt ved overførsel)

Efter vi har spist, drager vi ud i det Aarhusianske natteliv. Casablanca, har på baggrund af succesen sidste år, været nævnt som en oplagt mulighed.

Så kære Golfnørd, find julehumøret frem igen i januar, og skynd dig at melde dig til årets bedste julefrokost. Tilmelding til julefrokost udvalget på mail. Tilmeldingsfrist 31.12.2014.

Vi ses

Med birdie-hilsener

Julefrokostudvalget

Claus Blem, Brian Hørup og Søren Mou

Om forfatteren

Søren Mouritsen