GN-Tourens Finale weekend, Schloss Lüdersburg

GN-Tourens Finale weekend, Schloss Lüdersburg

Vi startede ud på Old Course, Schloss Lüdersburg lørdag morgen kl. 09:00. Alle var iklædt nye hvide polo’er sponsoreret af NIMAPACK. Lidt forvirring omkring holdene grundet manglende buggy, MEN alle kom afsted. Ud på et anlæg med lækker banelayout og pakket ind i skov og park.

Hul 4 var der tale om et “Ø” hul, hvor der skulle rammes første gang, ellers var pointene væk. Omkring halvvejs på golfrunden, blev vi indhyldet i Tyrolermusik der, for nogen, gav et lille bræk i koncentrationen, Alle steder man kikkede rundt stod spillere og nynnede og dansede i takt med musikken.  Alle kom igennem dagens runde, nogle tilfredse med indsatsen, andre lidt frustreret over hvordan man kunne komme rundt med en SÅ lav score. (Keld).

Vinderen af GN-Tourens “MASTRS, day 1” blev Peter Svalgaard med en flot runde med 36 point. Nummer 2 blev Per Henrik Thomas med 35 point.Så stod den på generalforsamling og middag.
Aftenen forløb i “hyggens” tegn, hvor især Per L lagde for, da han efter dagens runde lå i spidsen for GN-Tourens Championship og alle skulle lige have en hilsen med på vejen. Han vidste godt at aftenen ville traditionen tro blive lidt hård, da det kendetegner vores finale weekend at nr. 1 helst ikke skal kunne se noget på “Final Sunday”.
MASTERS Final day:
Vi startede ud på Lake Course fra kl. 09:50. Alle var spændt og klar til at give alt. Vi fik igen nye Polo’er at spille i. Førerbolden kom ud til sidst med Per Leonhard, Peter Svalgaard, Per Henrik Thomas, Robert Schou. Der var “Magisk” stemning rundt på banen. Vejret var helt perfekt til en finale. 26 grader og skyfrit. Der var oven i købet plads til “Trickshots” fra Christian Poulsen, der under et prøvesving fik bolden til at blive væk. Søren Mouritsen havde lagt en taktik om at lade driveren blive i tasken hele dagen og det skulle vise sig at være et klogt valgt. Han brændte banen af med 41 point og lå længe til at snuppe MASTERS titlen. Indtil Per Henrik Thomas kom ind. Der var fra Per’s side tale om kontrol, stabilitet og overblik i dette års MASTERS. Med 36 point og samlet 71 tog han titlen i  “MASTERS 2012”.
Årets GN-Tour Champion var der ikke tvivl om, hvis man spørger Per Leonhard selv. Med 23 point på dagens runde, var det stadig nok til at blive årets vinder i GN-Touren. Godt gået!
Tillykke til begge vindere!

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.