6 dage til “The MASTERS” 2012

6 dage til “The MASTERS” 2012

God golfetikette

Mange af os husker gamle billeder af golfspillere i fine bukser, golfhandsker, sweater-veste og andre stereotype beklædningsartikler. Mens tøj på golfbaner har ændret sig gennem årene, er korrekt golfbeklædning stadig forventet de fleste steder. Og jo finere en golf klub du spiller i, jo større forventning vil der være til at du vil overholde deres dresscode.

De fleste klubber og baner, selv de offentlige virksomheder kræver, at golfspillere følger en dresscode. De mest almindelige regel er en pæn trøje. Mange baner kræver lange bukser, ikke jeans, og golfsko.

Når det kommer til rent faktisk at starte dit spil, er den primære regel om etikette er at komme til tiden. Det betyder, at du har gjort alt andet klart, som forberedelse til begyndelsen af golf spillet. Du har brug for tid til at parkere din bil, varme op, det praktiske, købe golfbolde og hente en vogn. At komme til tiden er et spørgsmål om at vise hensyn for de andre spillere.

Desuden er det en god idé at efterlade din mobiltelefon, så du har helt fred. Det er almindelig høflighed at  banen er fredet for forstyrrelser på den måde. Hvis du skal have den med, så er det en god ide at have den på lydløs.

En god grundregel er at aftale spillereglerne med de andre spillere du spiller med. Der findes flere forskellige måder, og det er vigtigt at have dette afklaret inden start.

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.