Vinder af “The Championship” 2012

Vinder af “The Championship” 2012

Vi mødtes i dejlige omgivelser ved Royal Oak Golf klub, hvor solen også havde fundet vej. Banen var trimmet til “The Championship” hvor fairways var super og greens hurtige. Vi startede med at få tiden til at gå (Lade op) 1 time før vi satte os ved frokost bordet og indtog smørbrød. Ja, der skulle ikke være undskyldninger. Herefter opvarm, som for nogen var mere tiltrængt end andre…..

Nu skal i til at spænde hjelmen, hvis i skal have chancen for at slå mig. For jeg har ingen planer om at overgive mig…..Kommentar fra dagen vinder Christian Poulsen.

Første Tee kl. 12:30, Hvor man allerede kunne fornemme at der blev brugt “Course-management” og flittig brug af bane guide. Carsten Ebdrup brugte lidt tid på at blive klar på bænken for at have energi hele vejen rundt. Carsten havde brugt aftenen inden på at blive mentalt klar på en evt. superrunde. Dette trak dog ud til den tidlige morgen hvor hoved og krop var blevet knock out’ af for store mængder præstationsfremmende midler……

Vi kom alle godt afsted og det lå ligesom i luften at der kunne scores mange point på dagens runde. Der blev leveret høje scores alledere på de første 9 huller fra de fleste spillere i feltet. 8 ud af feltets 16 startende scorede mellem 16-18 point. Og man kunne mærke der var tænding og god stemning undervejs. 10 spillere kom igennem med  over 30 point.

Men Christian Poulsen og Henrik Lenler,  kunne holde afstand helt til 18. hul. Med henholdsvis 41 og 40 point. Dette betød at Christian Poulsen løb med sejreren igen på “The Championship” 2012, og lagde sig i spidsen i den samlede stilling. Henrik H. Pedersen tabte 1. pladsen og grundet de høje scores blev skubbet ud af top 3, mens Per Leonhard og Brian Hørup beholdt deres pladser på henholdsvis 2. og 3 pladsen. Der er lagt op til en spændende finale på Schloss Lüdersburg.

 

Efter en super runde golf og godt samvær, drog vi ud til Thomas Lind, hvor der var inviteret på Middag og hygge. Med udsigt over Kolding Fjord, kolde øl og meget store bøffer leveret af Brian Hørup, blev der hygget og diskuteret alt mellem himmel og jord og hvor der ikke skulle tage hensyn til “Hjemmelige holdninger”. Der blev lagt taktikker for den kommende “MASTERS” samt nævnt de slag man syntes der var gode idag. For vi skal huske 1 af årsagerne til at Golfnørderne blev dannet. Samvær.

 

Dog måtte vi slippe Carsten Ebdrup lidt tidligere på dagen. Han kæmpede hårdt på dagens runde med 17 point og solstik.

Der skal lyde et “Godt Kæmpet!” herfra.

 

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.