Resultat The Invitational 2017

Resultat The Invitational 2017

Høj sol, ingen vind og masser af træer var rammen for The Invitational 2017. Forventningerne var igen høje (Gad vide hvornår vi lærer det) og golf er jo let. Flere af nørderne startede som lyn og torden (Leif startede med en birdie på hul 1 og 5 point) og viste klasse golf på de første 9 huller.

Dog viste banen tænder ved at træerne var meget tæt på fairways og nogle gange i vejen for flere slag. Når der var tee’et flot ud var man ikke færdig, 2. slaget var også pakket ind.

For nogle betød det en anden strategi for spillet. Driveren blev ikke slidt.

Ole Pilgaard
Vinder af the Invitational 2017

Ole “Newbee” Pilgaard var dog ligeglad med træerne, de smalle stræder og pløjede sig igennem hullerne som var det hans hjemmebane. 37 flotte point på en meget krævende bane. Super flot gået.

Kommentaren fra vinderen:

Ja, det er jeg ked af, men tror det hjalp at gå i sort idag. Det gjorde at man ligesom blev holdt varm i svinget og puttet.

Pointet efter kom “Mr. Stabil”, Henrik H. med 36 point, der måtte ty til konservativ spil som fungerede. 18/18 og derved overtager førstepladsen på GN-Touren.

Kendissen, Henrik L. havde lige tid til at se forbi og spille en runde golf for 33 point og har derved meldt sig ind i kampen om mesterskabet. (Måske).

Taberhuen skiftede ejer, da Bo Kaa ikke kunne holde sammen på golfspillet og måtte kæmpe sig igennem banen og samlet lave 19 point. Held og lykke i juni måned. (Forfatteren kan fortælle at den er varm)

GN-Touren er efter 2. runde stadig åben og alt kan ske. Dog så vi svagheder fra “Der Meister” og Niels J. der begge kæmpede forgæves.

Resultat The Invitational 2017

Stillingen i GN-Touren 2017

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.