Golfnørderne deltager i “Hadsten Open 2012”

Golfnørderne deltager i “Hadsten Open 2012”

For første gang i Golfnørdernes historie, stillede der et oficielt Golfnørd hold op i en turnering uden for GN-regi. Stedet var Lyngbygaard og turneringen var Hadsten Open. Holdet bestående af : “Der Meister” Per Leonhard, Tommy Kling, Brian Hørup og Søren Mou, var klar til kamp i vores flotte uniform. Vi mødtes kl. 7.45 til morgenmad og briefing. Team Golfnørderne skulle starte på hold 18, og ledsaget af sækkepibe musik, var der lidt skotsk højlands stemning over det hele. Vejret var ikke det bedste, der var lovet regn og det kom til at holde stik.
Det regnede faktisk det meste af dagen. Men humøret var højt, og spillet var ikke prangende, men ok. Der var indlagt forskellige sjove indslag på runden. F.eks på hold 2 var der “Beat the Pro”. En Pro slog først, og alle i bolden der kom nærmere flaget fik en præmie. Det gjorde alle Nørderne undtagen Søren Mou som slog den i vandet. Der var desuden en Hyindai i40 på spil på hul 6, men den var der ingen der vandt i år. Vi kom fint rundt, og blev vådere og vådere, men stadig var hmøret højt og der blev skrabet point sammen til holdet. Dog ikke helt nok. I Golfnørdernes debut, rakte det holdmæssigt til en 9 plads(ud af 25), og Tommy Kling fik en meget flot 5.plads i B-rækken under de svære forhold. Vinderen af holdkonkurrencen blev vores sponsor; ProGolf Scandinavia. Det var også en repræsentant for ProGolf der vandt den samlede individuelle turnering. Tillykke til ProGolf Scandinavia med det flotte resultat.
Alt i alt en rigtig fin oplevelse, en god turnering, som kun kan anbefales. Rigtig flot arrangeret og gennemført af Golfnørdernes egen Robert S. Petersen. De fire repræsentanter fra i år har allerede meldt sig til igen til 2013 og de opfordrer vores mednørder til at finde sammen 4 og 4 og gøre det samme. Vi ses til Hadsten Open 2013.”

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.