Golfnørd året der gik

Golfnørd året der gik

IMG_22262014 GN-Tour er afsluttet og igen forløb det over alt forventning. Godt vejr og fede baner endnu en gang. (Glem Vejle:-))

Super opbakning, godt humør og godt spil? Nå, men der er altid plads til forbedringer, enten i golfspillet eller Rum drikning.

Henrik H. og Thomas R. gjorde jo så bare som set mange gange før…….Rent bord. KOM NU IND I KAMPEN NØRDER!! Det kan da ikke passe de bare leger med os hele året ved at ligge på lur og så hapse det hele i weekendens MASTERS.

IMG_2225Årets MASTER bud på fed baneanlæg, super vejr og fed stemning.

Det startede på Lübker Golf Resort hvor vi alle var klar på endnu en sæson. Der var købt udstyr og trænet hele vinteren og de fleste gik og havde store forventninger til deres spil, samt at netop i år måske kunne lægge billet ind på topstriden. Keld Borlund var i godt spille humør og indtog førstepladsen.

Næste stop var Lyngbygaard Golf Klub, hvor flere af Golfnørderne har hjemmebane, så der var lagt op til øretæver. Vejret, banen og humøret var igen i top. Men det blev så ikke en hjemmebane sejr. Synderjyden Thomas Lind løb med sejren.

Alt var åben, alt kunne stadig ske.

Sidste stop inden sommerferie foregik på Stensballegaard hvor roughen var hård ved de fleste. Her viste Henrik H. at nu var det alvor og vi andre skulle til at stramme op, hvis vi skulle have en chance i GN-Touren 2014.

Vejle Golf Klub i August var en udfordring. I mange år har Golfnørderne været vant til godt vejr og tørre baner, men denne gang mødte vi desværre en ramt bane, grundet en del regn gennem den seneste tid. Vi gik heller ikke udenom, der kom regn og hagl på runden. Men humøret fejlede intet. Brian H. tog sejren, som han også annoncerede han ville ved opvarmningen.

THE MASTERS foregik i velkendte omgivelser på Himmerland golf Resort. Vi spillede Europatourens New Back Tee Course i lækkert vejr. Høj sol, ingen vind og masser af Rum og hygge.

Det er en fed måde at afslutte GN-Touren.

Vi ses i 2015.

IMG_2241

 

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne