“Der Meister” og “The Rookie” snød os alle

“Der Meister” og “The Rookie” snød os alle

img_0687Intet kunne stoppe “Der Meister” Per Leonhard og “The Rookie” Kaare Heinsen i at tage sejren i henholdvis GN-Touren og GN-Masters. De var fokuseret og uden for rækkevidde da kampen blev sat igang lørdag morgen. De var inde i deres egen gamer-bobbel og ville vinde for en hver pris. Det gav pote.
Per Leonhard startede med at høste 90 point på GN-Touren der var nok til at sætte sig på 1. pladsen inden søndagens finale.
Kaare Heinsen, trods udtryk for nervøsitet, spillede os alle ud af banen med en fremragende runde i 37 7/8 point om lørdagen og skabte lidt afstand ned til nummer 2, Henrik H. Pedersen.
Søndagens finale blev sat på cruisecontrol for de 2 i spidsen og deres førstepladser var ikke i fare på noget tidspunkt. Per Leonhard spillede sig til en 3. plads og fik 110 point til den samlede stilling og vandt samlet, hvor Kaare Heinsen lavede 28 point og samlet 4 point foran Peter Svalgaard.

STORT TILLYKKE TIL DEM BEGGE

Resultat af GN-Touren
Resultat af GN_Masters

GN-Masters Day 1:img_0648
Lørdag morgen stod 14 nørder klar til at indtage Brundtland anlægget med fuld fokus og tro på egne evner til at kunne tage enten GN-Touren eller GN-Masters titlen.
“The Rookie” Kaare Heinsen spillede overbevisende med monster jernslag og stabile puts tog han sejren med 37 point foran Henrik H. Pedersen og Claus B. Jensen. Tillykke.

GN-Masters Final day:
img_0658Søndag morgen stod endnu engang 14 nørder klar (Næsten) og skulle ud på finale runden. Nogle af spillerne havde indset at spillet var tabt, men hyggen skulle de ikke gå glip af. Peter Svalgaard gik i anden sidste bold og spillede stabilt spil, 16 for 9, 16 bag 9 og listede sig ind på førstepladsen med 32 point, skarpt forfulgt af Steen Kodahl med 31 point. Tillykke til “Svalle”

 

 

Alt det andet:

img_0639Weekenden blev åbnet fredag med miniturneringen “Masters Choice”. Vært Claus B. Jensen, som forsvarende mester, stod for turneringen og havde valgt vi skulle spille “Amerikaner”. Humøret var højt og den selvsikre Niels J. Lind gik med sejren og ovenikøbet blev justeret ned i Hcp. Tillykke 🙂
Aftenens indslag var fra Romhatten.dk hvor Lauge skulle tage os igennem Rommens historie, samt smagsprøver på de forskellige typer af rom. Lauge viste stor tålmodighed og ved virkelig hvad han taler om.

Lørdag aften startede med “Nørdernes time”.
Lodtrækning af banevalg til næste års runder blev foretaget og blev følgende:
April: Lübker Golf Klub
Maj: Mariager Golf Klub
Juni: Århus Ådal
August: Lyngbygaard Golf
GN-Masters: Ukendt. Stifterne arbejder på løsning.
Da Århus Ådal blev trukket op af hatten, blev det hurtigt afgjort at vi skulle have backup baner i tilfælde af at “nogle” af banerne enten ikke havde plads til os, eller ikke svarer på vores henvendelse.
De 2 backup baner blev:
Kolding og Himmelbjerget.
Herefter blev meninger og holdninger delt imellem os.
Alt i alt går det godt. Simpelt koncept og det fungere.

Middagen gik med BBQ buffet og fri bar.
Festlig indslag fra medlemmerne, så som “Gæt et sving” og generelt afslappet stemning.

img_0645Søndag morgen var en udfordring for nogle og andre var overfriske. Men vi kom rundt på banen og afsluttet som vanligt. Henrik H. Pedersen må have kedet sig på sidste runde… Han indførte (For sig selv) at spille “Fairwayen er giftig” på hul 15. Og Keld Borlund ville øve trick shots. Han udvalgte et træ 30 meter ude. Ville ramme det og bolden skulle lande samme sted igen. Det lykkedes 🙂14317610_10206447696305584_5135002588347429746_n Billedet viser andet slaget fra tee box.

Da sidste runde var overstået stod den på Biksemad og sammentælling af point, officiel overrækkelse af præmier og pokaler for:
Tættest pinden
Longest Drives
GN-Tour vinder
GN-Masters
Weekendend Bundprop (Keld Borlund)

 

 

Vi vil takke alle for endnu en super weekend og ikke mindst en fed sæson. Vi glæder os allerede til 2017 hvor vi samles for 10. gang i Golfnørderne.

img_0657

Om forfatteren

Brian Jungså administrator

Håbløs til golf, men giver det chancen hver gang. Altid hyggelig samvær med Golfnørderne

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.